Vodič kroz način života Bodhisatve (Guide to the Bodhisattva's Way of Life - CROATIAN)

Out of stock
ISBN/SKU:
HR-BK-GBWOL
Grouped product items
Thumbnail Product Name
Guide to the Bodhisattva's Way of Life - PAPERBACK

SKU: 9789535931010

  • Catalog Code: B749

£9.95
Vodič za način života Bodhisattve je čuveni i univerzalno omiljeni spjev za svakodnevni život koji već stoljećima nadahnjuje brojna pokoljenja budista i ne-budista. Otkriva, uz poetsku ljepotu i duboki duhovni uvid kako ući na budistički put do prosvjetljenja, napredovati na njemu i dovršiti ga.
Vodič za način života Bodhisattve je čuveni i univerzalno omiljeni spjev za svakodnevni život koji već stoljećima nadahnjuje brojna pokoljenja budista i ne-budista. Otkriva, uz poetsku ljepotu i duboki duhovni uvid kako ući na budistički put do prosvjetljenja, napredovati na njemu i dovršiti ga. Autor je čuveni indijski budistički majstor Shantideva, a djelo je napisano u 8.st. Novi prijevod, pod suosjećajnim vodstvom Geshe Kelsanga dočarava iznimnu lucidnost i poetsku ljepotu izričaja izvornika i prenosi njegovu punu snagu i duhovni uvid. Čitamo li ove stihove polako, pomno promišljajući njihov smisao, oni će imati duboko oslobađajući učinak na naš um. Ovaj spjev pobuđuje posebna, pozitivna stanja uma, usmjerava nas iz stanja patnje i sukoba u stanja sreće i mira te nas postupno upoznaje s cijelim Mahayana budističkim putem do prosvjetljenja. Za cjelovito istraživanje učinkovitosti i dubine ovog divnog spjeva, pročitajte i Geshe Kelsang Gyatsovo iscrpno tumačenje, Riznica kontemplacija.
More Information
Subtitle Kako uživati život velikog smisla i altruizma
ISBN/SKU: HR-BK-GBWOL

Tharpa Publications is part of New Kadampa Tradition - International Kadampa Buddhist Union, Company Reg No: 02758093, Charity Reg No (England): 1015054, VAT No: 758860088
© NKT-IKBU , All Rights Reserved.